Ervaring

Sinds 2017 is Ilse aan de slag als zelfstandig trainer en coach na 25 jaar ervaring binnen alle facetten van customer experience. Ze ging van start bij SONY met directe klantencontacten in after-sales, was betrokken bij design testing om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en heeft kantendiensten in Oost-Europa begeleid naar meer klantvriendelijkheid. Na een korte tussenstap in internal sales voor Onespan besloot ze te kiezen voor een Trainings-, Development- en Kwaliteitsfunctie binnen de callcenter wereld. Als laatste stap ging ze als leidinggevende van de customer service aan de slag bij  GB Foods Belgium, bekend van Devos-Lemmens.
Klantgerichtheid en coaching vormen de rode draad doorheen haar loopbaan: Ilse begeleidt medewerkers en leidinggevenden naar een klantgerichte én tegelijkertijd medewerkergerichte aanpak.

Als Soft Skills Trainer en Leadership Coach kreeg Ilse de kans om teams te coachen in service en sales binnen de banksector, openbare diensten, retail, energie, automotive en health care. Daarnaast helpt zij mensen via individuele coaching om inzichten te krijgen hoe ze nog beter hun teams kunnen begeleiden.